Michaël nodigt DAT WAT WE NOG NIET WISTEN uit om een avond tijdens zijn residentie te verzorgen. Hij is de spreker maar weet niet wat hem te wachten staat. Hij moet de controle loslaten om zo opnieuw naar zijn eigen verhaal te kunnen kijken.

Na de vermissing in Istanbul besloot Michael zijn theatermakerschap in relatie tot zijn bipolaire vaders te onderzoeken. Wat is de verhouding tot hen, hun gekte en psychoses? Welke invloed heeft dit op hem als theatermaker, als mens, als zoon?

Elke editie vragen we een kunstenaar te reageren op het verhaal van de spreker. Deze avond is dat Sanne Kabalt. Sanne werkt vooral met fotografie en tekst. In 2016 woonde en werkte ze drie maanden in Het Vijfde Seizoen, op het terrein van de psychiatrische instelling Altrecht in Den Dolder, waar ze gesprekken tussen patiënten initieerde en documenteerde. Dit resulteerde in het boek ‘Zolang je niet zo over problemen praat zie je er toch niks van’.

Tijdens deze avond presenteerde Sanne een nieuw werk geïnspireerd op het verhaal van Michaël. Het gedicht dat hier onderdeel van was lees je rechts. Ook het hoofdbeeld op deze website was onderdeel van dit werk.

Partners